Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний KS 307 F1 10 нас

Високі смакові та товарні властивості, дружне дозрівання, стабільне плодоношення! Індетермінантний дуже ранній гібрид рожевого томату, призначений для вирощування плівкових теплицях та відкритому грунті. Рослина енергійної сили зростання. Плоди відмінного товарного вигляду,   округлої форми, яскраво-рожевого кольору, без зеленої плями у плодоніжки, вагою 230-260 г, тверді, не розтріскуються. Поверхня плода рівна та гладка. Внутрішня цукрова структура на зламі, солодка. Гібрид характеризується дружним дозріванням, стабільним плодоношенням, стійкістю до вертициллезу, фузаріозу раси 2, нематоді та вірусу томатної мозаїки. Плоди мають насичений багатий смак і красивий товарний вигляд. Відмінно транспортується (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний KS 307 F1 10 нас : 45,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Протруйник Тирана 50 мл : 135,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродита Рожева 10 нас : 14,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатін Газон 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний KS 307 F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, купити насіння капусти всіх видів.