Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння баклажан KS 1258 F1 10 нас

Високопродуктивний гібрид із чудовими смаковими якостями та стійкістю до стресів! Високоврожайний гібрид ранньостиглого баклажану  для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Плоди циліндричної форми, гладкі, вирівняні, темно-фіолетового кольору, з глянсовою поверхнею, довжиною 18-20 см. Середня вага плода - 180-300 г. м'якуш щільний, кремово-білий, ніжний, без гіркоти. Смакові та товарні якості плодів високі. Гібрид характеризується стійкістю до стресових умов вирощування, тривалим періодом плодоношення, незалежно від зовнішніх факторів, високими товарними якостями та транспортабельністю. Зав'язуваність плодів відмінна. Призначення універсальне. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння баклажан KS 1258 F1 10 нас : 13,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Ампліго 150 ZC ф.к 4 мл : 30,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Кактусоподібна Бог Вогню 0,25 г : 11,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фосфат Сечовини N:P2O5 (18.44) 15 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння баклажан KS 1258 F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, купити насіння картоплі та гарбуза, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні.