Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томату Індетермінантного Бенігара (KS 1430) F1 10 нас

Високоврожайний жовтоплідний томат з чудовим смаком та адаптацією до стресів! Гібрид високоврожайного томату ранніх термінів дозрівання для вирощування у захищеному ґрунті у першому та другому оборотах. Рослина потужна, добре облистнена, з короткими міжвузлями. Листя добре захищає плоди від сонячних опіків. Гібрид чудово адаптується до різних умов вирощування - добре зав'язує плоди навіть у стресових умовах. Плоди сливовидної форми, щільні, красиві, М'ясисті, жовтого кольору, соковиті, солодкі та дуже смачні. Середня вага плоду - 100-120 г. Гібрид відрізняється чудовими товарними та смаковими якостями. Плоди відмінного товарного вигляду не розтріскуються. Підходить для збирання врожаю пензлями. Добре транспортується на далекі відстані. Гібрид характеризується стабільною  і високою врожайністю, відмінними смаковими якостями, чудовим зовнішнім виглядом плодів та стійкістю до комплексу хвороб. Прекрасний ранньостиглий томат для ринку свіжої овочевої продукції.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томату Індетермінантного Бенігара (KS 1430) F1 10 нас : 40,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Ридоміл Голд R 50 г : 59,00 грн

Ціна на насіння петунія (сурфінія) Гібридна Ампельна Даймонд Пурпурна 10 нас : 45,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію (Магній Сірчанокислий) MgSO4 (17:13,5) 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томату Індетермінантного Бенігара (KS 1430) F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, доставимо поштою насіння тютюну курильного, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, допоможемо купити інсектициди та Києві, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною.