Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томату Напівдетермінантного KS 3670 F1 10 нас

Неперевершені смакові якості, солодкий, насичений смак, рясне плодоношення, висока врожайність! Ранньостиглий, високоврожайний напівдетермінантний гібрид томату типу Черрі. Призначений для вирощування у плівкових укриттях та відкритому ґрунті. Формує плоди округло-овальної форми, насичено-жовтого кольору, вагою 15-20 г з високими смаковими якостями та підвищеним вмістом каротину. Плоди дуже смачні, солодкі, соковиті, не розтріскуються. Гібрид характеризується високою однорідністю та вирівняністю плодів протягом усього періоду плодоношення, рясним та тривалим плодоношенням, стійкістю до розтріскування, хвороб та стресових умов. Призначений для споживання у свіжому вигляді та цільноплідного консервування. Дуже смачний чері-томат порадує своїм смаком і дорослих та дітей! (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томату Напівдетермінантного KS 3670 F1 10 нас : 16,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Страж 3 мл : 11,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Барвінок (Катарантус) Гібридний Титан Містична суміш 10 нас : 30,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для картоплі NPK (25.6.25) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томату Напівдетермінантного KS 3670 F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, найкращі насіння салату для вас, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, замовити насіння чагарників та дерев, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями.