Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томату Детермінантного KS 3640 F1 10 нас

Ранній чері-томат з чудовими смаковими та консервними властивостями! Детермінантний томат типу Черрі з ранніми термінами дозрівання. Призначений для вирощування у плівкових укриттях та відкритому ґрунті. Формує яскраво-червоні плоди круглої форми, вагою 15-20 г. Плоди дуже смачні, солодкі, соковиті, з підвищеним вмістом цукру та насиченим ароматом. Гібрид характеризується відмінною зав'язуваністю плодів, рясним, тривалим плодоношенням, дружним дозріванням та стійкістю до розтріскування. Відрізняється прекрасним товарним виглядом, однорідністю та вирівняністю плодів та відмінними смаковими якостями. Гібрид стійкий до хвороб, що добре переносить стресові умови вирощування. Призначений для споживання у свіжому вигляді та цільноплідного консервування.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томату Детермінантного KS 3640 F1 10 нас : 16,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид-фунгіцид Брунька 20 мл : 38,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Хризантемоподібна суміш 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на органічне добрива Водорозчинне добрива Гумат 150 г : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томату Детермінантного KS 3640 F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, відмінна газонна трава для вас, доставимо поштою насіння тютюну курильного.