Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томату Індетермінантного Манамі (KS 21) F1 100 нас

Висока стійкість до перепадів температур, рясне та тривале плодоношення! Ранньостиглий, індетермінантний гібрид томату, призначений для вирощування в плівкових теплицях у першому та другому оборотах, а також у відкритому ґрунті з підв'язкою. Рослина сильна, генеративного типу, з короткими міжвузлями та потужною кореневою системою. Плоди насичено-червоного кольору, тверді, вирівняні, округлої форми, вагою 180-200 г. Відмінно зав'язує плоди та плодоносить при перепадах температур. Гібрид  чудово адаптується до різних екстремальних умов вирощування, рясно і довго плодоносить, характеризується стійкістю до розтріскування, чудово транспортується. Відрізняється чудовими товарними та смаковими якостями. Для споживання у свіжому вигляді та переробки на томатпродукти.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томату Індетермінантного Манамі (KS 21) F1 100 нас : 315,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин (паста) 200 г : 45,00 грн

Ціна на насіння настурція Культурна Піч Мелба 1,5 г : 7,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для троянд (NPK 16.18.24 + 0.5 MgO) 25г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томату Індетермінантного Манамі (KS 21) F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., мінеральні добрива за акційною ціною, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом.