Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томату Індетермінантного KS 301 F1 10 нас

Висока стійкість до підвищених температур, відмінна зав'язуваність плодів, високі товарні та смакові якості! Ранньостиглий, великоплідний, індетермінантний гібрид томату, призначений для вирощування в плівкових теплицях. Рослина компактна, генеративного типу, з короткими міжвузлями та потужною кореневою системою. Плоди темно-червоного кольору, блискучі, красиві, вирівняні, трохи плескатої форми, привабливого товарного вигляду, тверді, без зеленої плями у плодоніжки, вагою 180-200 г. товарний вид плодів при зберіганні, вимагає великих трудовитрат при вирощуванні. Прекрасно адаптований до вирощування у екстремально жарких умовах. Відрізняється товарними та смачними плодами високої якості. Призначений для вирощування у першому та другому оборотах у плівкових теплицях. Для споживання у свіжому вигляді та переробки на томатпродукти. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томату Індетермінантного KS 301 F1 10 нас : 40,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на садовий вар СадОк 100 мл : 23,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Сива Дама Синя 0,3 г : 8,50 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Марганця MnSO4*H2O 30 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томату Індетермінантного KS 301 F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити та купити насіння глоксинії у Києві, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, купити насіння картоплі та гарбуза, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.