Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томату Індетермінантного Фінлі (KS 1205) F1 100 нас

Високі смакові та товарні якості, цукрова М'якоть, відмінна транспортабельність та стійкість до стресів! Великий, ранньостиглий індетермінантний гібрид рожевого томату, призначений для вирощування в плівкових теплицях. Рослина компактна, з короткими меджоузліями, відмінно в'яже плоди в стресових умовах. Плоди дуже красиві, однорідні, високотоварні, насиченого рожевого кольору, плескато-округлої форми, великі, вагою 250-300 г, nbsp; не розтріскуються,  без зеленої плями у плодоніжки. Поверхня плода рівна і гладка, М'якоть цукриста на зламі, соковита, солодка. Характеризується відмінною плодів, що зав'язується при стресових умовах. Гібрид відрізняється високими смаковими та товарними якостями, гарною транспортабельністю, відмінним зав'язуванням плодів за несприятливих умов вирощування. Пренд призначений для вирощування у першому та другому оборотах. Для свіжого споживання та переробки.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томату Індетермінантного Фінлі (KS 1205) F1 100 нас : 372,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Прилипач Тандем 10 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Персикова Вежа 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на органічне добрива Водорозчинне добрива Гумат 150 г : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томату Індетермінантного Фінлі (KS 1205) F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння огірків та насіння моркви з доставкою, замовити насіння чагарників та дерев, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас.