Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перцю Солодкого KS 3115 F1 10 нас

Високоврожайний, стійкий до стресів, з високими смаковими якостями та відмінним зав'язуванням плодів! Ранній, високопродуктивний гібрид солодкого перцю блочного типу для вирощування у відкритому грунті та тимчасових плівкових укриттях. Рослина потужна, добре розвинена, листовий апарат надійно захищає плоди від сонячних опіків. Плоди блочної форми, товстостінні, однорідні, в технічній стиглості - кремово-білі, у біологічній - насичено-червоні, великі, вагою 180-200 г, довжиною 10-12 см, товщина стінки - понад 4 мм. Смакові якості плодів відмінні. Гібрид характеризується раннім дозріванням, високою врожайністю, концентрованим та рясним зав'язуванням плодів, стійкістю до несприятливих кліматичних умов та чудовим товарним виглядом. Якісні товарні плоди добре транспортуються. Використовують для споживання у свіжому вигляді та переробки. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння перцю Солодкого KS 3115 F1 10 нас : 28,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Світч 10 г : 85,00 грн

Ціна на насіння іпомея Периста Рубіновий Килим 0,5 г : 9,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перцю Солодкого KS 3115 F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, ефективний садовий вар для вас, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, відмінна газонна трава для вас, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..