Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння дині Трібека (KS 6147) F1 100 нас

Новинка сезону - чудовий гібрид дині з чудовими товарними та споживчими якостями! Гібрид дині типу Ананас ранніх термінів дозрівання – 65-70 днів від висадки розсади. Рослина з високою енергією росту та потужною кореневою системою. Плоди округло-овальної форми, бежево-сірого кольору з  густою сіткою. Середня вага плода 2-2,5 кг. М'якуш насичено-оранжевого кольору, товстий, дуже солодкий і соковитий, з хорошою внутрішньою текстурою і приємним ароматом.  Висока продуктивність. Характеризується відмінною зав'язуваністю плодів, гарною толерантністю до хвороб та стійкістю до стресів та високих температур.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння дині Трібека (KS 6147) F1 100 нас : 243,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид МікоХелп 20 г : 36,00 грн

Ціна на насіння петунія Крупноквіткова Бахромчаста Каркулка 20 нас : 16,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на водорозчинне добриво Хелатін Фосфор-Калій PK (40:27) 50 мл : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння дині Трібека (KS 6147) F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.