Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кавуна Балу (KS 165) F1 100 нас

Ранній, великий, стресостійкий, з високими смаковими та товарними властивостями! Ранньостиглий гібрид кавуна типу Кримсон Світ. Формує великі плоди округлої форми, зеленого кольору з темно-зеленими смугами, середньою вагою 9-11 кг. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Стійкий до несприятливих умов вирощування, добре зав'язує плоди при підвищених температурах. М'якуш яскраво-червоний, хрумкий, дуже солодкий і смачний. Смакові та товарні властивості відмінні. Гібрид характеризується високою та стабільною врожайністю, стійкістю до хвороб та стресових умов вирощування. Відмінно транспортується.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння кавуна Балу (KS 165) F1 100 нас : 186,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Лінтур 0,75 г : 8,00 грн

Ціна на насіння ліхніс Віскарія Розетта 0,2 г : 12,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кавуна Балу (KS 165) F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, мінеральні добрива за акційною ціною, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною.