Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кавуна Шейні (KS 163) F1 100 нас

Високопродуктивний, великий, з відмінними смаковими якостями! Ранньостиглий, високопродуктивний кавун типу Кримсон Світ. Плід округлої форми, зеленого кольору з темно-зеленими смугами, великий, середньою вагою 10-12 кг. Гібрид призначений для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Стійкий до несприятливих умов вирощування. М'якуш червоний, соковитий, дуже солодкий, хрумкий, вміст цукру в М'якоті -  12-13%. Смакові якості відмінні. Характеризується гарною транспортабельністю, прекрасною лежкістю та стійкістю до хвороб. Гібрид відрізняється високою та стабільною врожайністю.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння кавуна Шейні (KS 163) F1 100 нас : 186,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на іінсектицид Рембек від мурах 50 г : 10,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Махрові Цукор та Спеції 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кавуна Шейні (KS 163) F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.