Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння дині KS 7049 F1 100 сім

Соковита, солодка та ароматна м'якоть, чудовий зовнішній вигляд і тривале зберігання! Гібрид дині типу Japanese середніх термінів дозрівання - 75-80 днів від висадки розсади. Рослина з високою енергією росту, nbsp; добре облистнене. Плід округлої форми, жовто-зеленого кольору з  густою сіткою. Середня вага плода 1,3-1,5 кг. м'якуш темно-оранжевого кольору, товстий, дуже солодкий і соковитий, з хорошою внутрішньою текстурою і приємним ароматом. Вміст цукру -15%. Висока продуктивність. Характеризується відмінною зав'язуваністю плодів, гарною толерантністю до хвороб та стійкістю до високих температур. Добре зберігається. Чудовий гібрид дині з чудовими товарними та споживчими якостями.

Страна происхожденияЯпония
Сортсредний

Ціна на насіння дині KS 7049 F1 100 сім : 117,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Скор 2 мл : 24,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна багатоквіткова Інгрід 10 нас : 10,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння дині KS 7049 F1 100 сім з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, відмінна газонна трава для вас, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт.