Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння дині KS 7044 F1 100 сім

Висока врожайність, чудові смакові якості, стійкість до хвороб та підвищених температур! Високопродуктивний гібрид середніх термінів дозрівання - 75-80 днів від висадки розсади. Тип дині Japanese. Рослина з високою енергією росту, кущ потужний, добре облистнений. Плід округлої форми, сіро-зеленого кольору із добре вираженою сіткою. Середня вага плода 1,5-2 кг. м'якуш світло-зеленого кольору, дуже солодкий і соковитий, з приємним ароматом. Вміст цукру 14-15%. Висока продуктивність. Характеризується відмінною зав'язуваністю плодів, гарною толерантністю до хвороб та стійкістю до високих температур. Переваги гібрида: поєднання чудових смакових якостей, високої продуктивності та стійкості до несприятливих факторів вирощування.

Страна происхожденияЯпония
Сортсредний

Ціна на насіння дині KS 7044 F1 100 сім : 117,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 10 г : 13,50 грн

Ціна на насіння інші квіти Сапонарія Базиліколіста 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння дині KS 7044 F1 100 сім з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, найкращі насіння салату для вас, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, замовити насіння чагарників та дерев, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями.