Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння дині Миру (KS 7037) F1 100 нас

Відмінний гібрид ранньостиглої дині з чудовими смаковими якостями, стійкістю до стресових умов вирощування та чудовим товарним виглядом! Гібрид дині середньоранніх термінів дозрівання типу Honey Dew, високоврожайний. Рослина з високою енергією росту, кущ потужний, добре облистнений. Дозріває через 70-75 днів від висадки розсади. Плід; високо-округлої форми, ароматний, вагою 1,5-2,5 кг. Шкірка кремово-біла, зі слабо вираженою сіткою. м'якуш щільний, хрумкий, зеленувато-білого кольору, соковитий, ароматний і дуже солодкий, з приємним динним смаком і ароматом. Високі температури сприятливо впливають в розвитку рослин. Характеризується відмінною плодів, що зав'язується, хорошою толерантністю до хвороб. Смакові якості  прекрасні - лідер серед динь за вмістом цукру: 15-16%.

Страна происхожденияЯпония
Сортсреднеранний

Ціна на насіння дині Миру (KS 7037) F1 100 нас : 117,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антимураха 20 г : 12,00 грн

Ціна на насіння горошок Запашний Темно-Синій 1 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для цитрусових культур (NPK 14.16.18) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння дині Миру (KS 7037) F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння суниці та гарбуза, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., купити насіння овочів будь-яких видів, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.