Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томату Напівдетермінантного Ядвіга F1 10 нас

Один з найбільш ранньостиглих гібридів з високою продуктивністю, стійкістю до хвороб і стресів! Суперраній напівдетермінантний гібрид томату з високою продуктивністю та потужною кореневою системою. Відмінна зав'язуваність плодів за стресових умов. Плоди вирівняні, округлої форми, тверді, інтенсивно червоного кольору, рівномірно забарвлені, з гарною консистенцією М'якоті. Середня вага плоду - 200-220 г. Плоди поєднують відмінний смак із високою щільністю та лежкістю. Міжвузля короткі. Рослина формує по 11 кистей при вирощуванні 2 стебла. Дружне дозрівання та дуже рання віддача врожаю. Стійкий до вертициллезу, фузаріозу раси 1, нематоді та вірусу томатної мозаїки. Призначений для весняно-літнього вирощування. Придатний для транспортування. Відмінні результати вирощування в теплицях та відкритому ґрунті з підв'язкою. Добре зарекомендував себе у всіх регіонах України. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томату Напівдетермінантного Ядвіга F1 10 нас : 40,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Антихрущ 10 мл : 17,00 грн

Ціна на насіння квіткова суміш Дачна Лужайка 2 г : 10,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томату Напівдетермінантного Ядвіга F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння картоплі та гарбуза, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, найкращі насіння салату для вас, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті.