Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Ніборі (KS 90) F1 10 нас

Висока зав'язуваність плодів, рясне плодоношення, 3-5 плодів у вузлі, висока врожайність і стресостійкість! Ранньостиглий партенокарпічний гібрид огірка корнішонного типу з високим потенціалом урожайності. Рослина потужна, вегетативно-генеративного типу, з формуванням бічних пагонів, збалансована, з короткими міжвузлями. Плоди великогорбчасті, темно-зеленого кольору, однорідні, довжиною 10-12 см, із щільною внутрішньою структурою, маленькою насіннєвою камерою, соковиті, хрусткі, не переростають. В одному вузлі формується 3-5 вирівняних високотоварних плодів. Смакові та споживчі якості чудові. Відмінний гібрид для збирання корнішонів. Характеризується високою зав'язуваністю плодів та рясним плодоношенням, добре переносить транспортування. Призначений для вирощування у відкритому грунті та плівкових теплицях у весняно-літньому та літньо-осінньому оборотах. Висока стійкість до стресів і борошнистої роси. Для реалізації у свіжому вигляді та всіх видів переробки: засолювання, маринування та консервування. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння огірок Ніборі (KS 90) F1 10 нас : 22,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на іінсектицид Рембек від мурах 50 г : 10,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Немофіла суміш 0,2 г : 6,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Хвоя 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Ніборі (KS 90) F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі.