Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Шавлія Лікарська 0,3 г

Великий вміст ефірних олій! Шавлія аптечна - багаторічний напівчагарник сімейства губоцвітих заввишки 50-60 см. Рослина має сильний аромат. Квітки дрібні, синьо-фіолетового кольору, зібрані в колосоподібні гіллясті суцвіття. Насіння округло-яйцевидне, чорного або темно-бурого кольору. Цвіте у червні-липні, плоди дозрівають у вересні. Рослина засухо-і зимостійка, витримує зниження температури до -30 градусів, не вимогливо до грунтів, але добре розвивається на сухих і суглинистих водопроникних грунтах. Збирання листя і трави шавлії проводять на другий рік вегетації у фазі дозрівання насіння, коли в рослині накопичується найбільша кількість ефірних олій. Настої та відвари листя шавлії мають антисептичну, протизапальну, болезаспокійливу дію, підвищують секреторну активність шлунково-кишкового тракту, сприяють зниженню зайвого потовиділення. Свіже листя додають до супів, соусів та м'ясних страв.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння Шавлія Лікарська 0,3 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Хорус 3 г : 37,00 грн

Ціна на насіння еустома Гібридна Маріачі Біла 10 нас : 39,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Шавлія Лікарська 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, мінеральні добрива за акційною ціною, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою.