Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Валеріана Лікарська 0,1 г

З цієї рослини виробляють усіма добре знайомий заспокійливий засіб! Багаторічна трав'яниста рослина висотою 30-100 см з великою кількістю тонких корінців, що мають дуже сильний запах. Цвіте з травня до серпня. Лікарською сировиною є дворічні кореневища з корінням. Широко використовується в народній медицині для заспокоєння серцевого болю, при нервових розладах, істерії, головних болях, епілепсії, як антиконвульсійний та протиглистовий засіб. У кулінарії використовують для підвищення апетиту як приправу до м'ясних страв та супів.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння Валеріана Лікарська 0,1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Рембек-2 125 г : 12,00 грн

Ціна на насіння жоржина Крупноквіткова Жозефіна суміш 0,25 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для цитрусових культур (NPK 14.16.18) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Валеріана Лікарська 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави.