Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Материнка (Орігано) Хуторянка 0,1 г

Із цієї рослини готують смачні та корисні напої, які покращують імунітет та допомогають при лікуванні багатьох захворювань! Багаторічна лікарська трав"яниста рослина, заввишки 30-50 см з маленькими пурпуровими квітками, зібраними у розлоге суцвіття. Використовують при застуді, ангіні, безсонні, захворюваннях жовчного міхура та як добавку до чаю. На одному місці може рости до 5-7 років.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння Материнка (Орігано) Хуторянка 0,1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Залізний Купорос 500 г : 40,00 грн

Ціна на насіння лобелія Ампельна Маркіза Ред 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Фертімікс-Фоліар для полуниці та ягідних культур з прилипачем NPK (15.5.30) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Материнка (Орігано) Хуторянка 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою.