Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Гісоп Лікарський 0,1 г

Пряно-ароматична та лікарська рослина з великим вмістом ефірних олій та інших корисних речовин! Багаторічна трав'яниста дрібно-опушена рослина з сімейства Губоцвіті. Вирощують як   пряно-смакову та лікарську культуру. Використовують верхівки рослин до 20 см завдовжки, зібрані під час цвітіння. Ісоп містить летку олію складного складу, олеанолову та урсолову кислоти, дубильні та інші речовини. Ефірне масло ісопа широко використовують у медицині, парфумерно-косметичній та харчовій промисловості, для ароматизації вин та напоїв. Молоді пагони та листя у свіжому та сушеному вигляді використовують як приправу до салатів, супів, м'ясних та овочевих страв. У народній медицині ісоп широко використовують як антисептичний засіб у вигляді настою для полоскання горла, поліпшення травлення, для компресів при запаленні очей, анемії, неврозах, ревматизмах, поліартриті та інших захворюваннях.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння Гісоп Лікарський 0,1 г : 4,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 200 мл : 110,00 грн

Ціна на насіння колеус Стандарт суміш 0,1 г : 11,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин Рівал 20 мл : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Гісоп Лікарський 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, купити насіння картоплі та гарбуза, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою.