Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Пеларгонія Гібридна Зональна Ярка 5 нас

Ідеальна прикраса для підвіконня, балкона та садових клумб! Популярна багаторічна кімнатна рослина із сімейства Геранієвих. У пору рясного цвітіння пеларгонія надає вікнам яскравості та святкового вигляду. Сорт ранній, компактний, формує кущик заввишки 30-35 см, діаметром 25 см. Листя дуже красиве – зеленого кольору, з коричневим малюнком по краю. Чудові карміново-рожеві з білим вічком квітки утворюють великі, кулясті суцвіття. При ретельному догляді може цвісти цілий рік. Пеларгонія світлолюбна, невибаглива у культурі, легко переносить нестачу вологи. Розміщують рослину на сонячних східних і західних вікнах. У теплу пору року любить рясний, частий полив. Взимку, залежно від температури, поливають помірніше. Підгодовують рослину мінеральними добривами, збагаченими калієм. Для отримання квітучих рослин до початку літа посіви виробляють із грудня по лютий, використовуючи як субстрат чистий торф або суміш торфу з піском. Для кімнатного використання висівають із листопада по квітень. Сходи, при температурі +22-24 градуси, з'являються через 10-15 днів. У фазі двох-трьох справжніх листочків рослини пікірують у горщики. Для кращого кущіння розсаду прищипують над п'ятим – шостим листом. Влітку пеларгонію бажано виносити на свіже повітря, а взимку встановлювати в прохолодній світлій кімнаті з температурою 10-12°С. Геранями озеленяють балкони, веранди, лоджії. Їх використовують у квіткових композиціях у напівтінистих ділянках саду. Гібрид стійкий до шкідників та несприятливих погодних умов.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння Пеларгонія Гібридна Зональна Ярка 5 нас : 27,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Джип 4 мл : 24,00 грн

Ціна на насіння лівкою Махровий Діамант 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Пеларгонія Гібридна Зональна Ярка 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, мінеральні добрива за акційною ціною, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави.