Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кімнатний Чарівність 0,1 г

Відмінно підійде для вирощування на підвіконні та балконі! Дивовижно красивий, ранньостиглий (85-90 днів) сорт. Рослина висотою 25-30 см з дрібним гофрованим листям, все усипане невеликими, гладкими плодами ніжно-рожевого кольору, вагою 30-40 г, чудового солодкого смаку. Сорт призначений для вирощування в кімнатних умовах у вазонах, на балконах, лоджіях, а також у відкритому ґрунті як бордюрна рослина та загущені посадки. Сорт призначений для споживання у свіжому вигляді, прикраси страв та цільноплідного консервування.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння томат Кімнатний Чарівність 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гурбіцид Дикамба Форте 15 мл : 18,00 грн

Ціна на насіння Лонас Гірське Золото (сухоцвіт) 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кімнатний Чарівність 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, купити насіння капусти всіх видів, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.