Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пальма Вашингтонії Нитконосний 5 нас

Багаторічна деревоподібна рослина із зеленим віялоподібним листям, з якого звисають волосоподібні, злегка кучеряві волокна, що надають рослині декоративності. Висота рослини 2-3 м. Вашингтонія добре розвивається у світлому та теплому приміщенні. Ця рослина дуже світлолюбна - особливо в молодому віці вашингтонія вимагає багато сонячного світла, але краще її притіняти від прямих сонячних променів. Насіння висівати в легку землю або грунт для пальм. Перед посівом насіння слід злегка обробити наждаком і вимочити в теплій воді протягом доби. Садять насіння на глибину близько 1 см, поливають. Зверху накривають склом. Посіви ставлять над батареєю опалення (температура проростання насіння - близько 28°С) та підтримують помірну вологість ґрунту. Сходи з'являються через 12-19 днів, але можуть і пізніше. Пікують через тиждень після появи першого листка. Сіянці ростуть швидко: у віці 1 року на них з'являється 4 - 5 листків, розтин листової пластинки на сегменти починається з 8 листків. Рослини, вирощені з насіння в кімнатних умовах, найбільш стійкі та пристосовані до умов житлових приміщень.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння пальма Вашингтонії Нитконосний 5 нас : 16,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Скор 100 мл : 750,00 грн

Ціна на насіння сальвія Блискуча Файєр Квін 0,2 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пальма Вашингтонії Нитконосний 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, доставимо поштою насіння тютюну курильного, замовити та купити насіння глоксинії у Києві.