Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пальма Вашингтонії Нитконосний 5 нас

Багаторічна деревоподібна рослина із зеленим віялоподібним листям, з якого звисають волосоподібні, злегка кучеряві волокна, що надають рослині декоративності. Висота рослини 2-3 м. Вашингтонія добре розвивається у світлому та теплому приміщенні. Ця рослина дуже світлолюбна - особливо в молодому віці вашингтонія вимагає багато сонячного світла, але краще її притіняти від прямих сонячних променів. Насіння висівати в легку землю або грунт для пальм. Перед посівом насіння слід злегка обробити наждаком і вимочити в теплій воді протягом доби. Садять насіння на глибину близько 1 см, поливають. Зверху накривають склом. Посіви ставлять над батареєю опалення (температура проростання насіння - близько 28°С) та підтримують помірну вологість ґрунту. Сходи з'являються через 12-19 днів, але можуть і пізніше. Пікують через тиждень після появи першого листка. Сіянці ростуть швидко: у віці 1 року на них з'являється 4 - 5 листків, розтин листової пластинки на сегменти починається з 8 листків. Рослини, вирощені з насіння в кімнатних умовах, найбільш стійкі та пристосовані до умов житлових приміщень.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння пальма Вашингтонії Нитконосний 5 нас : 16,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 40 мл : 28,00 грн

Ціна на насіння льон Крупноквітковий Червоний 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатін Бор 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пальма Вашингтонії Нитконосний 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, замовити насіння чагарників та дерев, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.