Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Пальма Фінікова Канарська 3 нас

Любителям екзотичних рослин! Дуже приваблива, ефектна рослина, пристосована для вирощування в кімнатних умовах. Листя фінікової пальми перисте, яскраво-зеленого кольору з сіруватим відтінком, довжиною до 1,5 м, вигнуті по краях. У приміщенні рослина досягає у висоту 2-2,5 м, віддає перевагу світле, сонячне місце. Влітку рослина бажано витримати на відкрите повітря. Взимку температура в приміщенні, де знаходиться пальма, не повинна бути нижчою від +3-+5 градусів. Полив потрібен помірний, але рослина вимоглива до регулярних обприскування листя. Взимку полив зменшують, намагаючись не допускати пересихання земляної грудки, один раз на два тижні поливають комплексним мінеральним добривом. Фінік використовують для озеленення світлих кімнат, офісів, вирощують в оранжереях та зимових садах.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння Пальма Фінікова Канарська 3 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Фюзілад Форте 150 ЄС к.о. 100 мл : 150,00 грн

Ціна на насіння петунія Крупноквіткова Супербіссима суміш 50 нас : 7,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Пальма Фінікова Канарська 3 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.