Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Глоксинії Гібридної Махрової Брокада суміш 5 нас

Розкішна і дуже модна серед квітникарів кімнатна рослина із сімейства Геснерієві. Чудові махрові квіти різноманітних забарвлень розпускаються одна за одною з травня до вересня. Низькоросла компактна рослина з невеликим листям. На дорослій рослині може одночасно розпускатися від 10 до 25 великих квіток, створюючи враження ошатного букета. Глоксинія віддає перевагу світлим, сонячним місцям без впливу прямих сонячних променів. Ідеальна температура для зростання — 20°С - 25°С вдень і 18°С – 22°З вночі. Під час цвітіння необхідний рясний полив, щотижневі підживлення, вологе повітря (обприскування з пульверизатора). У жовтні-листопаді, після цвітіння, полив та підживлення припиняють. Коли листя глоксинії засохнуть, бульби виймають із ґрунту і поміщають на зберігання в неглибокі скриньки з трохи вологим піском або перлітом, які встановлюють у приміщенні з температурою 10-12°С. Після періоду спокою (приблизно 90 днів) бульби дадуть нові паростки, і їх знову можна буде пересаджувати в горщик. Насіння на розсаду висівають поверх субстрату (не зашпаровуючи в ґрунт) з лютого по березень, накривають склом і ставлять у тепле, світле місце. Сходи з'являються при температурі 22-24°С, через 10-14 днів. У фазі 3-х листків рослини пікірують, через місяць розсаджують в окремі горщики. Зацвітає глоксинія, вирощена з насіння через 9-10 місяців.

Страна происхожденияЯпония

Ціна на насіння Глоксинії Гібридної Махрової Брокада суміш 5 нас : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гурбіцид Дикамба Форте 15 мл : 18,00 грн

Ціна на насіння іпомея Трьохкольорова Небесна Синява 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Глоксинії Гібридної Махрової Брокада суміш 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, замовити та купити насіння глоксинії у Києві.