Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Глоксинія Гібридна Аванті суміш 10 нас

Дуже красива кімнатна рослина з великими бархатистими квітками різноманітних яскравих забарвлень! Неперевершена, одна з ранньоквітучих серій глоксиній з широким спектром яскравих, оригінальних забарвлень. Кущ компактний, заввишки 20-25 см. На одній дорослій рослині формується 10-15 великих квіток дзвонової форми з приємною шкірою. бархатистою поверхнею. Широкоовальне листя на коротких черешках прикрашають основу квітконоса. Глоксинія віддає перевагу світлим, сонячним місцям без впливу прямих сонячних променів. Ідеальна температура для зростання — 20°С - 25°С вдень і 18°С – 22°З вночі. Під час цвітіння необхідний рясний полив, щотижневі підживлення, вологе повітря (обприскування з пульверизатора). У жовтні-листопаді, після цвітіння, полив та підживлення припиняють. Коли листя глоксинії засохнуть, бульби виймають із ґрунту і поміщають на зберігання в неглибокі скриньки з трохи вологим піском або перлітом, які встановлюють у приміщенні з температурою 10-12°С. Після періоду спокою (приблизно 90 днів) бульби дадуть нові паростки, і їх знову можна буде пересаджувати в горщик. Насіння на розсаду висівають поверх субстрату (не зашпаровуючи в ґрунт) з лютого по березень, накривають склом і ставлять у тепле, світле місце. Сходи з'являються при температурі 22-24°С, через 10-14 днів. У фазі 3-х листків рослини пікірують, через місяць розсаджують в окремі горщики. Зацвітає глоксинія, вирощена з насіння через 9-10 місяців.

Страна происхожденияDK

Ціна на насіння Глоксинія Гібридна Аванті суміш 10 нас : 24,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид від садових мурах Гром-2 10 г : 7,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Фантастік суміш 0,3 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Глоксинія Гібридна Аванті суміш 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, допоможемо купити інсектициди та Києві, якісні насіння селери та редьки, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.