Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Кавового Дерева Арабіка 1 г

Вічнозелена рослина з великими, яскраво-зеленими, до 15 см завдовжки листям. Квіти красиві, ароматні, білий. Після цвітіння на рослині утворюються плоди червоного кольору. Кавове дерево – дуже декоративна рослина. У кімнатних умовах цвіте на 3-4 рік вегетації. Перед посівом насіння очищають від м'якоті і промивають у розчині марганцівки, а потім укладають плоскою стороною у вологу ґрунтозмішування, рясно поливають і накривають плівкою. Періодично плівку необхідно знімати для провітрювання – двічі на тиждень. Сходи з'являються за два місяці. У фазі 2-3 справжніх листочків висаджують розсаду на постійне місце. Під час цвітіння - влітку - рослина вимагає рясного поливу та підживлення добривом.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння Кавового Дерева Арабіка 1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Хорус 3 г : 37,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Насичено-Червона 50 нас : 9,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Селітра Кальцієва 500 г : 50,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Кавового Дерева Арабіка 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, ефективний садовий вар для вас, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, доставимо поштою насіння тютюну курильного, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою.