Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кавове дерево Арабіка 5 нас

Красива, дуже декоративна рослина, яка наповнюватиме Ваш будинок чудовим ароматом кави! Ефектна вічнозелена багаторічна рослина, в кімнатних умовах досягає 80-150 см у висоту. Листя велике, яскраво-зелене, до 15 см в довжину, квіти дуже красиві, білі, з ніжним ароматом жасмину. Після цвітіння на рослині утворюються плоди червоного або фіолетового кольору, з соковитою м'якоттю та двома насінням, покритим тонкою сріблястою шкіркою, яку видаляють перед обсмажуванням зерен. Кавове дерево – дуже декоративна рослина. У кімнатних умовах цвіте на 3-4 рік вегетації. Перед посівом насіння очищають від м'якоті і промивають у розчині марганцівки, а потім укладають плоскою стороною у вологу ґрунтозмішування, рясно поливають і накривають плівкою. Періодично плівку необхідно знімати для провітрювання – двічі на тиждень. Сходи з'являються за два місяці. У фазі 2-3 справжніх листочків висаджують розсаду на постійне місце. Під час цвітіння - влітку - рослина вимагає рясного поливу та підживлення добривом.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння кавове дерево Арабіка 5 нас : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоХелп 15 мл + Прилипач 8 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння дельфініум Мадам Баттерфляй 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Royal Mix для хвойних рослин (NPK 16.12.22)+ мікроелементи 20 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кавове дерево Арабіка 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості.