Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Цинерарію Квітуча Аміго 10 нас

Красивоквітуча кімнатна рослина, яка вирощується як однорічна. Характеризується рясним, яскравим та тривалим цвітінням – протягом 4-6 місяців. Використовують як високодекоративну горщикову та садову рослину. Насіння для ранньовесняного цвітіння висівають з липня місяця в 2-3 терміни. Для цвітіння у вересні насіння висівають у декарбі. При температурі 18-20 градусів сходи з'являються через 10-12 днів. Сіянці пікірують двічі. Для формування квіткових бруньок рослині необхідно зниження температури до + 15 градусів. Добре розвивається і цвіте на добре освітлених місцях, але потребує захисту від прямих сонячних променів. />

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння Цинерарію Квітуча Аміго 10 нас : 19,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Рідоміл Голд 68% 25 г : 43,00 грн

Ціна на насіння айстра Китайська Принцеса суміш 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор зростання Кристалін 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Цинерарію Квітуча Аміго 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., високоякісні насіння баклажану зі знижкою, купити насіння капусти всіх видів, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, купити насіння картоплі та гарбуза.