Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бегонії Вічноквітучою Гібридною Бада Бінг суміш 20 нас

Бегонія вічноквітуча серії Бада Бінг - це низькоросла рослина, призначена для вирощування у вазонах і в саду, висотою 20-25 см, з яскраво-зеленим листям і численними квітами яскравих забарвлень. Рослина формує невисокий, пишний кущик, шириною 15-20 см, суцільно посипаний квітами білого, червоного, малинового та рожевого кольорів. Серія відрізняється дуже однорідним габітусом, раннім та тривалим цвітінням, завдяки гарному розгалуженню рослина швидко заповнює вазон. Вирощують розсадним способом. Насіння на розсаду висівають у лютому-березні, у відкритий ґрунт розсаду висаджують починаючи з третьої декади травня. Рослина віддає перевагу легкій півтіні та підвищеній вологості повітря. Стійка до високих температур. Прекрасна серія для ринкового продажу. Ідеально підходить для низькорослих бордюрів, добре поєднується з агератумом, аліссумом, цинерарією та іншими літниками. Бегонію часто використовують для створення парадних квітників та композиційних клумб. Форма випуску насіння - дражоване.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння бегонії Вічноквітучою Гібридною Бада Бінг суміш 20 нас : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на протруйник Тексио Велум (Престиж) 20 мл : 77,00 грн

Ціна на насіння дельфініум Галахард 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на регулятор зростання Кристалін 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бегонії Вічноквітучою Гібридною Бада Бінг суміш 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, мінеральні добрива за акційною ціною, купити насіння капусти всіх видів, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого.