Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

інсектицид Ампліго 150 ZC ф.к 4 мл

Новинка! Новий високоефективний інноваційний інсектицид контактно-кишкової дії, призначений для знищення широкого спектру шкідників плодових дерев та овочевих культур, у т.ч. листогризних гусениць, попелиць, плодожерки, совки, листовійки, пильщиків, квіткоїдів, хрестоцвітих блішок, стеблового метелика та ін лускокрилих комах. Переваги препарату: широкий температурний діапазон застосування (від +10 до +30 градусів) без зниження активності, стійкість до змивання опадами (вже через 1 годину після обробки рослин препарат починає свою дію) та до впливу ультрафіолетових променів, знищення шкідників на всіх стадіях їх розвитку , в т.ч. на початковому етапі, тобто стадії відкладених яєць дорослими шкідниками. Препарат складається з двох активних компонентів, які мають одночасно контактну, кишкову та відлякувальну дію. Механізм дії спрямовано порушення функцій нервової системи комахи. Робочий розчин: для обробки плодових дерев і картоплі  – 4 мл на 8-10 л води (на 2-4 дерева); для обробки томатів – 4 мл на 5 л води на 1 сотку. Кратність обробок: для томатів – дві, для плодових дерев – три. Тривалість захисної дії – 20 днів. Термін очікування: для томатів і картоплі– 20 днів; для плодових дерев – 30 днів. Помірно токсичний (II клас).

Страна происхожденияШвейцария

Ціна на інсектицид Ампліго 150 ZC ф.к 4 мл : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння диня Р-133 10 г : 24,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Лавина Червона 10 нас : 13,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для туй та хвойних рослин Брексіл Комбі (Валагро, Італія) 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити інсектицид Ампліго 150 ZC ф.к 4 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, купити насіння капусти всіх видів.