Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Гербіцид Рим(1г)+Мачо(5 мл) 1 г

Рим – це післясходовий гербіцид для захисту картоплі та кукурудзи від однорічних, багаторічних злакових та деяких дводольних бур'янів. Препарат проникає через листову поверхню і швидко переміщається до точки росту рослин, де блокує поділ клітин. Відразу після обприскування спостерігається зупинка бур'янів у зростанні, повне їх знищення настає через 2-3 тижні. Приготування робочого розчину: 1 г препарату Рим + 5 мл ПАР Мачо на 6-8 л води на 2 сотки. Вміст пакету Рим 1 г розчинити окремо у воді, ретельно перемішати і вилити в наповнений на -2/3 водою обприскувач. Потім вміст пакету з ПАР Мачо вилити в обприскувач і перемішуючи долити воду до необхідного об'єму. Неприпустиме оброблення та попадання робочого розчину на інші культури.


Страна происхожденияD

Ціна на Гербіцид Рим(1г)+Мачо(5 мл) 1 г : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння томат Індетермінантний Батяня 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на насіння кобея Кафкдральні Дзвони 0,3 г : 12,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Гербіцид Рим(1г)+Мачо(5 мл) 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, доставимо поштою насіння тютюну курильного, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна купити протруйники у Києві, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.