Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

гербіцид Оберіг 15 мл

Обериг – оптимальный противозлаковый гербицид, используемый в посевах технических, масличных и овощных культур для борьбы с однолетними и многолетними злаковыми сорнякам, в т.ч. с пырием ползучим в посевах следующих культур: сахарная свекла, подсолнечник, картофель, рапс, томаты, огурцы, морковь, лук, капуста и земляника садовая. Препарат характеризуется высокой активностью при различных температурах. Наибольшей эффективности препарат достигает при обработке сорняков в стадии 2-4 листьев и до стадии начала кущения (10-15 см высотой). Благодаря входящим в состав поверхностно-активным веществам, препарат прекрасно удерживается на поверхности обработанных сорняков. Отлично совместим с такими инсектицидами, как Эней, Жукомор, Блыскавка и гербицидом  Осотин. Препарат не токсичен для пчел. Рабочий раствор: 6-9 мл препарата на 3-4 л воды на 1 сотку. Максимальная кратность обработок – одна.

Страна происхожденияUA

Ціна на гербіцид Оберіг 15 мл : 29,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння огірок Красунчик F1 0,4 г : 6,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Бахромчаста Крайкова Завой 10 нас : 12,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити гербіцид Оберіг 15 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною.