Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

фунгіцид Страж 3 мл

Страж - фунгіцид системної дії для захисту плодово-ягідних культур та виноградників від комплексу хвороб.  Препарат має високу ефективність у боротьбі з багатьма збудниками грибкових хвороб, широким спектром захисної дії, стійкий до змивання атмосферними опадами, діє навіть при низьких температурах (5-10 градусів). Кратність обробок за сезон – дві. Інтервал між обробками – 10-14 днів. Робочий розчин та норми використання на 1 сотку:  3 мл препарату на 5 л води. Терміни очікування: для плодово-ягідних дерев – 30 днів; для винограду – 20 днів.

Страна происхожденияUA

Ціна на фунгіцид Страж 3 мл : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння буряк Детройт Дарк Ред 3 г : 9,00 грн

Ціна на насіння сальвія Блискуча Пурпурно-Фіолетова 0,2 г : 12,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити фунгіцид Страж 3 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, найкращі насіння салату для вас, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого.