Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Фунгіцид Світч 10 г

Світч - фунгіцид для захисту посадок плодових дерев, томатів, огірків та суниці садової від nbsp; комплексу хвороб, таких як: плодові гнилі, моноліоз, сіра гниль, бура і біла плямистість, борошниста роса, гнилі при зберіганні плодів (альтернаріоз, антракноз, фузаріоз, мокра і сіра гнилі), а також для захисту троянд відкритого та закритого ґрунту та фузаріозної гнили. Норми витрачено 1 сотку: для плодових дерев – 10 г на 10 л води; для суниці садової та овочевих культур – 10 г на 5 л води; для винораду та троянд - 10 г на 5-7 л води. Обробку плодових дерев проводять. один раз на сезон. Суницю обробляють двічі за сезон: перший раз – до цвітіння та вдруге – після масового цвітіння. Терміни очікування після обробки:   для суниці -7 днів, для плодових дерев - 20 днів, для овочів - 2 дні.

Страна происхожденияD

Ціна на Фунгіцид Світч 10 г : 85,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння морква Престо F1 2 г : 30,00 грн

Ціна на насіння астра Помпоновидна Скарби Монтесуми суміш 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор зав'язь (NPK 0.25.50) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Фунгіцид Світч 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, якісні насіння селери та редьки, купити насіння суниці та гарбуза, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною.