Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Фунгіцид Скор 2 мл

Скор - системний фунгіцид профілактичної та лікувальної дії для боротьби з паршою та борошнистою росою яблунь та груш, а також хвороб персика, томатів та картоплі. Норми витрати: для обробки яблунь та груш, а також персика від кучерявості листя - 2 мл препарату розчинити у 10 л води з розрахунку 2-5 л робочого розчину на одне дерево; для обробки посадок картоплі та томатів від альтернаріозу та фітофторозу - 5 мл препарату розчинити в 5 л води на 1 сотку. Максимальна кількість обробок для овочевих культур – дві, для плодових – три.

Ціна на Фунгіцид Скор 2 мл : 24,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння редька Дайкон Ерлі Лонг Вайт F1 20 нас : 10,00 грн

Ціна на насіння айстра Високоросла Крален Бірма 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатін Газон 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Фунгіцид Скор 2 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі насіння салату для вас, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, мінеральні добрива за акційною ціною, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою.