Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

фунгіцид Магнікур Сенсейшен (Луна Сенсейшен) 3,5 мл

Магнікур Сенсейшен (Луна Сенсейшен) - фунгіцид комбінованої дії для захисту плодово-ягідних культур та винограду від широкого спектру хвороб, таких як кучерявість листя персика, парша, борошниста роса, моноліоз, коколіоз, плодова гниль вегетуючих рослин та . Препарат ефективний на всіх кісточкових та насіннєвих плодових культурах. Характеризується новим, інноваційним механізмом впливу на патогени, тривалим періодом захисту рослин від хвороб, відсутністю перехресної резистентності (стійкості), сприяє підвищенню якості та лежкості продукції. Робочий розчин: 3,5 мл препарату на 10 л води з розрахунку 2 л робочого розчину на 1 молоде дерево та 5 л – на доросле. Кількість обробок, що рекомендується, - 2-3 з інтервалом 10-14 днів у період вегетації рослин до появи ознак хвороби. Термін очікування від останньої обробки до збирання врожаю – 30 днів. Помірно токсичний (II клас).

Страна происхожденияD

Ціна на фунгіцид Магнікур Сенсейшен (Луна Сенсейшен) 3,5 мл : 55,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння салат Листовий Австралійський 10 г : 18,00 грн

Ціна на насіння Петуння Гібридна Ампельна Крупноквіткова Лавина Рожева 10 нас : 17,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на мінеральні добрива водорозчинне добриво Мікроплант Залізо (Fe 13 %) 5 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити фунгіцид Магнікур Сенсейшен (Луна Сенсейшен) 3,5 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, мінеральні добрива за акційною ціною, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.