Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

фунгіцид Магнікур Стар (Флінт Стар) 5 мл

Магнікур Стар (Флінт Стар). - комбінований мезостемно-системний фунгіцид із двома діючими речовинами та широким спектром дії, призначений для захисту плодових культур, виноградників та квіткових культур від хвороб. Препарат використовують як профілактики, так безпосереднього лікування виявленого захворювання. Дія препарату не залежить від погодних умов, стійкість до змивання – 2 години після обробки. Діючі речовини, що входять до складу препарату, мають здатність до перерозподілу в газоподібному стані на ті частини рослини, на які препарат не потрапив при обробці робочим розчином. Препарат Магнікур Стар зберігає дію протягом тривалого проміжку часу та є безпечним на всіх стадіях розвитку рослини. Інтервал між обробками – 10-14 днів, термін очікування до збирання врожаю – 20 днів. Робочий розчин: для виноградників та квіткових культур - 5 мл препарату на 10 л води на 1 сотку, для плодових дерев - 5 мл препарату на 10 л води з розрахунку на 6-8 молодих дерев та 3-4 дерева у віці старше 5-ти років.

Страна происхожденияD

Ціна на фунгіцид Магнікур Стар (Флінт Стар) 5 мл : 54,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння томат Індетермінантний Толстой F1 0,05 г : 19,50 грн

Ціна на насіння фіалка Віттрока Гібридна Сапфір 20 нас : 14,50 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Огірок 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити фунгіцид Магнікур Стар (Флінт Стар) 5 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, мінеральні добрива за акційною ціною, найкращі насіння салату для вас, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас.