Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Фунгіцид Скор 100 мл

Скор - ефективний системний фунгіцид профілактичної та лікувальної дії для боротьби з паршею та борошнистою росою яблунь та груш, а також хвороб персика, томатів та картоплі. Норми витрати: для обробки яблунь та груш, а також персика від кучерявості листя - 2 мл препарату розчинити у 10 л води з розрахунку 2-5 л робочого розчину на одне дерево; для обробки посадок картоплі та томатів від альтернаріозу та фітофторозу - 5 мл препарату розчинити в 5 л води на 1 сотку. Максимальна кількість обробок для овочевих культур – дві, для плодових – три.

Страна происхожденияNL

Ціна на Фунгіцид Скор 100 мл : 750,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння буряк Носівський Плоский 3 г : 7,00 грн

Ціна на насіння петунія Тритунія Гібридна Полярне Сяйво 20 нас : 16,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Фунгіцид Скор 100 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, допоможемо купити інсектициди та Києві, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, доставимо поштою насіння тютюну курильного, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.