Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

біофунгіцид ФітоДоктор 10 г

Фітодоктор - біологічний фунгіцид + стимулятор росту рослин. Препарат має тривалу дію та призначений для профілактики та лікування сільськогосподарських культур від комплексу хвороб, що викликаються грибками та бактеріями, а також сприяє підвищенню імунітету та стимулює зростання та розвиток рослин. Фітодоктор – екологічно чистий препарат, який не забруднює ґрунт, навколишнє середовище та не накопичується в рослинах після їх обробки. Основною складовою препарату є спорова бактерія, яка пригнічує розмноження більшості патогенних грибків та бактерій. Робочий розчин: для передпосадкової обробки бульб картоплі – 10 г на 0,6 л води на 20 кг посадкового матеріалу; для обробки розсади та овочевих культур  – 10 г на 5 л води на 50 кв.м. Преперат повністю безпечний, тому його можна використовувати на всіх етапах росту та розвитку рослин, аж до збирання врожаю. Для   ефективної роботи препарату робочий розчин готують за 1-2 години до обробки.

Страна происхожденияUA

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 10 г : 13,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння огірок Сремський F1 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Еквінокс Помаранчеві 0,5 г : 11,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро Люкс (NPK 20.20.20) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити біофунгіцид ФітоДоктор 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

мінеральні добрива за акційною ціною, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.