Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

біопрепарат Органік-Баланс (Оздоровець Грунту) 35 мл

Новинка! Органік-Баланс - це біопрепарат, призначений для пригнічення розвитку у ґрунті збудників грибкових та бактеріальних хвороб. Застосування препарату сприяє оздоровленню та покращенню структури ґрунту, знижує розвиток грибкових та бактеріальних хвороб, прискорює процес розкладання рослинних залишків, збагачує ґрунт корисними біологічно-активними речовинами, покращує стан та відновлює родючість ґрунту, підвищує вміст азоту у ґрунті. Обробляти ґрунт можна навесні та восени - після збирання врожаю. Оброблений робочим розчином ґрунт необхідно розпушити граблями. Робочий розчин на 1 сотку: обробіток ґрунту навесні - 10 мл на 5 л води; обробіток ґрунту восени - 20 мл на 5 л води; обробка рослинних залишків компостних ям – 20 мл на 5 л води. Кратність обробок за сезон – одна. Препарат безпечний для людей, бджіл та тварин /БТУ-Центр/

Страна происхожденияUA

Ціна на біопрепарат Органік-Баланс (Оздоровець Грунту) 35 мл : 18,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння капуста Білокочанна Амагер 10 г : 18,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Великоквіткова Розкіш 0,4 г : 8,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для картоплі NPK (25.6.25) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити біопрепарат Органік-Баланс (Оздоровець Грунту) 35 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо поштою насіння тютюну курильного, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, відмінна газонна трава для вас, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, ефективний садовий вар для вас, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, купити насіння картоплі та гарбуза, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.