Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Будлея Давида Пурпурно-Фіолетова 0,01 г

Багаторічний чагарник висотою до 2-х метрів. Квітки лілово-фіолетові з медовим ароматом, зібрані у суцвіттях до 40 см завдовжки. Цвіте з липня до вересня. Листя овально-ланцетоподібне до ланцетних, зверху темно-зелене, знизу-повстяно-опушене. Буддлея Давида в період цвітіння нагадує бузок і настільки приваблива, що стає місцем паломництва. метеликів найрізноманітніших забарвлень. Квітки дуже ароматні, зібрані у довгі, до 40 см лілово-рожеві суцвіття, що закладаються на пагонах поточного року. Цвітіння продовжується з кінця липня-до жовтня. Буддлея винятково чуйна на поливи та обприскування, мінеральні підживлення, застосування яких суттєво збільшує кількість та розмір суцвіть, а також інтенсивність їхнього забарвлення. Віддає перевагу теплим, сонячним місцям, родючим, досить вологим грунтам. В умовах помірного клімату буддлею щорічно обмерзає до рівня снігу, а в суворі зими – . і до кореневої шийки. Однак до середини літа відростають пагони, що цвітуть того ж року. Наприкінці жовтня кущ зрізають, залишаючи 15-20 см, і вкривають лапником, укривним матеріалом або підгортають торфом. Молоді пагони стійкі до весняних заморозків. Використовується для декоративного оформлення садів та парків, одиночних груп на газоні. Прекрасно поєднується із низькорослими жасминами, спіреями, багаторічними квітковими культурами. Зацвітає, починаючи з трирічного віку. Зів'ялі суцвіття регулярно видаляють. Розмножуються насінням, яке висівають ранньою весною у парники та теплиці.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння Будлея Давида Пурпурно-Фіолетова 0,01 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид-акарицид Вертимек 018 ЄС к.е. 10 мл : 57,00 грн

Ціна на насіння дельфініум Король Артур 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Будлея Давида Пурпурно-Фіолетова 0,01 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, ефективний садовий вар для вас, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, допоможемо купити інсектициди та Києві, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави.