ОГІРКИ, КОНСЕРВОВАНІ З СОУСОМ ЧИЛІ
Рецепт розрахований на три 1-літрові банки готового продукту:
6 склянок води
1 склянка 9 % оцту 1 склянку цукру 2 ст. ложки солі 6 ст. ложок соусу Чилі 3 середні зубчики часнику 3 гілочки (парасолька) кропу На дно кожної банки кладемо гілочку (парасольку) кропу і 1 зубчик подрібненого часнику. Огірки миємо у проточній воді і щільно вкладаємо у банки. Наливаємо в каструлю воду та оцет, додаємо сіль, цукор та соус Чилі, ставимо на вогонь. Заливку для огірків доводимо до кипіння та вимикаємо. Заливаємо гарячою заливкою підготовлені огірки, накриваємо кришками і ставимо стерилізуватися на 15 хвилин, після чого банки закочуємо кришками. Соус Чилі, який використовується в рецепті, можна купити готовий або приготувати самостійно (рецепт соусу Чилі є на нашому сайті). Огірки виходять надзвичайно смачними. Спробуйте – і Ваші домашні та гості будуть у захваті! Приємного апетиту!