Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

сурфінія Гібридна Даймонд Роуз Вейн 5 нас

Чудова, великоквіткова сурфінія, яка своїм яскравим і рясним цвітінням прикрашатиме Ваш сад до пізньої осені! Унікальний великоквітковий гібрид серії Даймонд. Утворює рослини, що чудово гілкуються і рясно квітнуть, з пагонами довжиною 80-100 см. Квітки великі, 8-10 см в діаметрі, рожевого кольору з темнішими прожилками, що покривають 2/3 їх поверхні. Характеризується рясним та тривалим цвітінням. Широко використовують у ландшафтному оформленні як ампельну та ґрунтопокривну рослину. Регулярні підживлення позитивно впливають на довжину пагонів, що звисають.

Термін придатності - жовтень 2022 р. Стара ціна - 30,00 грн. Знижка -65 %!

Страна происхожденияCZ

Ціна на сурфінія Гібридна Даймонд Роуз Вейн 5 нас : 10,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антипирій 100 мл : 110,00 грн

Ціна на насіння целозія Периста Пампаське Перо суміш 0,1 г : 7,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити сурфінія Гібридна Даймонд Роуз Вейн 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, мінеральні добрива за акційною ціною, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу.