Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

петунія Гібридна Крупноквіткова Експрес Бургунді 10 нас

Раннє цвітіння, стійкість до негоди, великі бархатисті квітки чудового забарвлення! Професійна серія компактної великоквіткової петунії. Лідер із раннього цвітіння, що робить її ідеальним варіантом для висадки на продаж. Кущ компактний, висотою 20-25 см, з великими яскравими квітками, діаметром 8-10 см. Рослини не витягуються, цвітуть рясно та тривало, стійкі до негоди, добре відновлюються після дощу. Використовують для декоративного оформлення клумб, балконів, патіо, вазонів та кашпо. Чудово виглядає в килимових посадках та групами на газонах.

Термін придатності – жовтень 2022 р. Стара ціна – 10,00 грн. Знижка - 65 %!

Страна происхожденияCZ

Ціна на петунія Гібридна Крупноквіткова Експрес Бургунді 10 нас : 3,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин 10 г : 20,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Коупноквіткова Супербіссима 0,15 г : 9,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для декоративно-листяних рослин (NPK 24.10.15) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити петунія Гібридна Крупноквіткова Експрес Бургунді 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінна газонна трава для вас, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, купити насіння суниці та гарбуза.