Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

петунія Гібридна Крупноквіткова Експрес Блу 10 нас

Ефектно виглядає в саду, швидко відновлюється після дощу! Класична професійна серія «Експрес» має низку найважливіших якостей для аматорського вирощування. Кущик гіллястий, компактний, не переростає і не витягується протягом сезону. Вже у травні починають розпускатися великі бархатисті темно-сині квітки, діаметром 8-10 см, і продовжують своє цвітіння до заморозків. Рослини невибагливі до умов вирощування, що швидко відновлюються після дощу. Прекрасний вибір для посадки на клумби, оформлення бордюрів, вазонів, контейнерів, міських балконів. Віддає перевагу сонячним місцям, легким, родючим, добре дренованим грунтам.

Термін придатності - жовтень 2022 р. Стара ціна - 10,00 грн. Знижка - 65 %!

Страна происхожденияCZ

Ціна на петунія Гібридна Крупноквіткова Експрес Блу 10 нас : 3,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на комбінований інсекто-фунгіцидний протруйник Селест Топ 20 мл : 90,00 грн

Ціна на насіння цинія Махрова Тигрове Око 0,4 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для томатів та інших пасльонових культур NPK (10.8.42) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити петунія Гібридна Крупноквіткова Експрес Блу 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, купити насіння овочів будь-яких видів.