Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

капуста декоративна Гібридна Голуб Біла 10 нас

Серія декоративної капусти Голуб виділяється надзвичайно красивим і насиченим забарвленням хвилястого листя! Однорічна високодекоративна рослина, висотою 25-35 см, діаметр розетки 30-35 см. Зовнішні листові платівки пофарбовані в насичено-зелений колір, внутрішні - сніжно-білі. Насіння на розсаду висівають наприкінці березня - на початку квітня у вазони по 1-2 шт., Зверху присипають ґрунтом, висотою не більше 1 см. Грунт використовують легкий, насичений органікою. Зверху посіви накривають склом або плівкою і обприскують водою, за необхідності. При температурі + 18-20 градусів сходи з'являються через 3-5 днів. Потім температуру знижують до +12-16 градусів, щоб сіянці не витягнути. Розсаду пікірують у стадії 2-3-х справжніх листків. На постійне місце висаджують через 30-35 днів за схемою 30х45 см. Насиченого забарвлення листя набуває вже в кінці серпня, а після перших заморозків рослини постають у всій своїй красі. Дорослі рослини витримують зниження температури до -10 градусів. Прикрашають квітники, клумби, рабатки, а також листя декоративної капусти використовують для декорування різноманітних страв домашньої кулінарії.

Термін придатності - жовтень 2022 р. Стара ціна – 15,00 грн. Знижка - 75 %!

Страна происхожденияD

Ціна на капуста декоративна Гібридна Голуб Біла 10 нас : 4,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Фитал р.к. + стимулятор росту 20 мл : 45,00 грн

Ціна на насіння примула Весняний Букет суміш 0,1 г : 15,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для орхідей (NPK 6.3.8 + CaO+MgO) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити капуста декоративна Гібридна Голуб Біла 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, купити насіння картоплі та гарбуза, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, високоякісні насіння баклажану зі знижкою.