Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

астра Леді Корал суміш 0,2 г

Сліпуча за красою серія високорослих астр - найкращий вибір для букетів та квіткових композицій! Розкішна серія високих айстр (60-70 см) з пірамідальною формою куща. Численні щільно-махрові рожевидні суцвіття різноманітних забарвлень, діаметром 10-12 см, на міцних квітконосах довго зберігають свіжість у квітниках та букетах. Колірна гама від пастельних тонів до яскравих відтінків. Для раннього цвітіння вирощують розсадним способом. Насіння висівають у березні-квітні, пікірують з розвитком першої пари справжніх листочків за схемою 5х5 см, у відкритий ґрунт розсаду висаджують із середини травня до початку червня. Можливий посів насіння у відкритий ґрунт ранньою весною або під зиму з подальшим мульчуванням торфом або тирсою. Сорти серії Леді Корал мають високу стійкість до хвороб та завдяки великій кількості суцвіть на одній рослині довго зберігають декоративність у будь-яких погодних умовах. Тривалий час зберігають свіжість у зрізаному вигляді.

Термін придатності – червень 2022 року.  Стара ціна - 18,00 грн. Знижка - 70 %!

Страна происхожденияD

Ціна на астра Леді Корал суміш 0,2 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Актара 25 WG в. 1,4 г : 15,00 грн

Ціна на насіння лобелія Ампельна суміш 0,1 г : 8,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити астра Леді Корал суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, замовити насіння чагарників та дерев, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, купити насіння суниці та гарбуза, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, якісні насіння селери та редьки.